Adviseur en leverancier van presentatieoplossingen.

Adviseur en leverancier van presentatieoplossingen.

Wat is Indoor LED?

De LED schermen voor indoor toepassingen zijn gebaseerd op SMD technologie. Het zijn elektronische componenten die direct op de oppervlakte van een printplaat gesoldeerd worden. Met deze techniek kan een veel grotere componenten dichtheid bereikt worden. SMD zorgt voor slanke LED modules met de mogelijkheid tot een kleine pixel pitch. Die kleine pixel pitch resulteert in een scherp beeld omdat de LEDjes dicht op elkaar geplaatst kunnen worden. Ideaal voor binnen waar de kijkafstand vaak enkele en niet tientallen meters bedraagt. Indoor LED schermen worden opgebouwd uit kleine modules die samen één groot scherm creëren. Door deze modulaire manier van samenstellen zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Waar en waarvoor kan ik indoor LED toepassen?

Met een indoor LED-scherm heb je de mogelijkheid om content (beeld) in hoge resoluties en op groot formaat weer te geven in bijvoorbeeld een auditorium, schoolaula of publieke ruimte. Een indoor led scherm kan overweg met alle soorten content zoals je dat gewend bent van een regulier tv scherm. Van reguliere tekst, computer applicaties zoals PowerPoint of een browser tot foto’s en video’s. Gebruik indoor LED als een eye-catcher bij presentaties en maak een verpletterende indruk!

Wat zijn de voordelen?

Een betaalbaar alternatief!

Indoor LED ging voorheen gepaard met een flinke investering. Een investering die veelal 3 tot 5 keer hoger lag dan bijvoorbeeld een videowall bestaande uit meerdere lcd displays of grootbeeld projectie. Tegenwoordig is indoor LED een stuk voordeliger en kan het goed concurreren met de genoemde alternatieven. Indoor LED kan ook heel goed toegepast worden als alternatief op groot formaat lcd display, zoals 98 of 100-inch. Er zijn gebouwen waar een 98-inch display simpelweg niet naar een verdieping getransporteerd kan worden. Indoor LED kan dan uitkomst bieden vanwege zijn compacte formaat tijdens transport (modules).

Referenties

Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Advies aanvragen

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of voor een vrijblijvend adviesgesprek.