Adviseur en leverancier van presentatieoplossingen.

Adviseur en leverancier van presentatieoplossingen.

Microsoft Surface Hub

Een alles-in-één 50-inch Windows 10 touchscreen met o.a. een geïntegreerde computer, microfoon arrays, een camera en stereo luidsprekers. Waar een Surface Pro of Surface Laptop is ontwikkeld als persoonlijk device, is de Hub 2s gemaakt voor samenwerking in teamverband.

Bekijk de video

Ongelimiteerd samenwerken met de Surface Hub.

Introductie

De Microsoft Surface familie, welke is ontworpen voor zakelijk gebruik, is uitgebreid met de Surface Hub 2s. Een alles-in-één 50-inch Windows 10 touchscreen met o.a. een geïntegreerde computer, microfoon arrays, een camera en stereo luidsprekers. Waar een Surface Pro of Surface Laptop is ontwikkeld als persoonlijk device, is de Hub 2s gemaakt voor samenwerking in teamverband.

Traditioneel versus modern

Creativiteit kan omschreven worden als een proces dat leidt tot nieuwe ideeën die een toegevoegde waarde kunnen bieden voor de organisatie, haar klanten en medewerkers. De traditionele vergaderruimte biedt weinig ruimte tot creativiteit. Zittend rondom een vergadertafel starend naar een groot display nodigt veelal niet uit tot creativiteit. Microsoft Surface Hub 2s is ontworpen om daar verandering in te brengen.

Stimuleer samenwerken

Organiseer een brainstorm sessie in Microsoft Whiteboard en betrek je collega’s met hun eigen device. Set via Teams eenvoudig een videogesprek op met partners om te overleggen over een nieuw project. Projecteer het beeld van je laptop draadloos naar de Hub 2s en deel je ontwerp ideeën met je collega’s. Slechts enkele voorbeelden van de kracht van Surface Hub 2s. Surface Hub 2s maakt gebruik van de kracht van o.a. Microsoft Windows 10, Teams, Office, Edge en Microsoft Whiteboard om de productiviteit van uw teams te verbeteren. Uiteraard kunt u geschikte app’s toevoegen vanuit de Microsoft Store.

Productiviteit en creativiteit

Surface Hub 2s dient waarde creëren door productiviteit en creativiteit van uw teams te vergroten. De vorm waarin deze productiviteit en creativiteit tot stand komt verschilt voor elke afdeling. Enkele voorbeelden: uw marketing afdeling kan HUB gebruiken als middel om een creatief proces te starten voor het verbeteren van een website terwijl uw IT afdeling HUB inzet voor het ontwikkelen van een flow chart ter verbetering van het service proces. De HUB kan ingezet worden voor vrijwel elke afdeling binnen uw organisatie. De waarde van HUB kunt u mede bepalen door de vraag te stellen, wat is de waarde van HUB binnen de verschillende afdelingen van onze organisatie, uw klanten en uw medewerkers?

Mobiele standaard en accu

De optionele Steelcase Roam standaard heeft wielen om het scherm te kunnen verrijden, zodat u HUB 2S overal kunt inzetten. Van huddle space of open werkplek tot boardroom, de Hub 2s is multi functioneel in te zetten. Met de optionele APC batterijsysteem (accu) is het zelfs mogelijk om de Hub 2s twee uur te functioneren zonder stopcontact in de buurt. Flexibiliteit alom!

Tech talk

De beeldkwaliteit van Hub 2s is verbluffend en geeft dankzij de 4K+ resolutie een uitermate scherp beeld. De Hub 2s is uitgerust met een ingebouwde computer met Intel Quad Core 8e generatie i5-processor, 8 GB RAM, 128 GB SSD en Windows 10-besturingssysteem. Dankzij de microfoon array met 8 elementen is elke deelnemer goed te verstaan. De Hub 2s wordt geleverd met een oplaadbare Surface Hub 2 pen en Hub 2 USB-C camera met 90 graden kijkhoek. Qua connectiviteit kunt u rekenen op o.a. USB-C (met Displayport) en HDMI ingang, WiFi 5, Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.1 en Miracast. De beschikbare mini displaypoort uitgang biedt de mogelijkheid om een extern display te koppelen aan de Surface Hub 2s.

Andere suggesties

i3SIXTY Pro

Interactief videopakket – basis

Samsung Flip

Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Boek een demo in onze showroom

Laat uw gegevens achter voor een bezoek aan onze showroom. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Advies aanvragen

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of voor een vrijblijvend adviesgesprek.