Adviseur en leverancier van presentatieoplossingen.

Adviseur en leverancier van presentatieoplossingen.

Limid laat slimme technologie voor u werken

Limid is totaalleverancier van presentatieapparatuur en behoort tot de grootste aanbieders van audiovisuele & ICT totaaloplossingen. Wij zijn al 20 jaar actief binnen het onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Voor al meer dan 2000 organisaties verzorgden wij maatwerk presentatieoplossingen.

Een passende presentatieoplossing voor elke situatie

Mede dankzij deze jarenlange ervaring mag u iets van ons verwachten. Kennis van zaken, de juiste oplossing op de juiste plaats en een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding zijn voor ons uitgangspunten. Deskundige medewerkers besteden tijd en aandacht aan u als klant. Digitale en technologische ontwikkelingen worden dan ook nauwgezet gevolgd en toegepast.
 
Uiteraard willen wij ook graag uw partner zijn op het gebied van presentatieapparatuur. Wilt u ook kennis maken met ons en onze oplossingen in de praktijk zien? Dan nodigen wij u graag uit in één van onze showrooms in Zwolle, Houten of Amsterdam.

Waarom Limid

Eerlijk advies

Wij adviseren u graag over de juiste installatie voor uw situatie. Limid is merkonafhankelijk en maakt haar eigen keuzes ten aanzien van haar producten. Door een kwalitatief sterk, flexibel en uitgebreid assortiment kunnen wij voldoen aan nagenoeg alle wensen op het gebied van visueel presenteren. Onze adviezen worden niet ingegeven door marge- en bonusstructuren van fabrikanten. U krijgt een helder en eerlijk advies.

Tijd en aandacht voor u als klant

Limid biedt u een plezierig en persoonlijk contact en onze mensen beschikken over een uitgebreide en parate kennisdatabase voor een juist advies. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de ruimte te inspecteren.
Tevens hebben wij drie showrooms in Nederland, waar u de verschillende oplossingen zelf kunt proberen met een specialist die de tijd voor u neemt. De planning voor de gekozen presentatie oplossing wordt nauwkeurig met de planning van Limid bepaald zodat uw organisatie zo min mogelijk tot geen last heeft van de werkzaamheden. Wij zorgen er daarom ook voor dat u zich bij ons echt ’klant’ voelt!

Kwaliteit

Limid hecht grote waarde aan het succesvol uitvoeren van uw opdracht. Van aanvraag tot oplevering dragen wij zorg voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden. Kwaliteitsbewust werken is voor ons een vanzelfsprekende zaak. Het ISO 9001 certificaat van Limid geeft hiervan de bevestiging. Voor de activiteiten op de projectlocatie zijn we VCA* gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige uitvoering van de werkzaamheden.

Limid is tevens kennis- en service partner van SMART in Nederland en is daarmee als Platinum partner van SMART geregistreerd. Hiermee bent u bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit in advies, levering en service

Kennis van zaken

We hechten veel waarde aan ons kennisniveau, vandaar dat wij inzetten op een langdurige werkrelatie met onze mensen. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat u in geval van reparatie een technicus op bezoek krijgt die bekend is met u als klant, de aan u geleverde apparatuur en de configuratie van de apparatuur. De technici hebben daarbij allemaal de beschikking over door Limid beschikbaar gesteld vervoer. Bijna vanzelfsprekend beschikken al onze technici tevens over een VCA diploma.

Customer Service

Limid levert, installeert en verzorgt support in de vorm die u wenst. Telefonische support, remote support, bezoek bij u op locatie of een reparatie op locatie Limid of de fabrikant. Ook als u geen klant van ons bent, kunt u support aanvragen.

Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie over onze producten of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Advies aanvragen

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten of voor een vrijblijvend adviesgesprek.