Adviseur en leverancier van presentatieoplossingen.

Adviseur en leverancier van presentatieoplossingen.

Vacature: magazijnbeheerder

Wat ga je doen?

Als magazijnbeheerder is het ontvangen, controleren, registreren en ordenen van goederen één van jouw belangrijkste taken. Je bent niet vies van een fysieke uitdaging en houdt ervan om de hele dag lekker bezig te zijn. Je zorgt ervoor dat de benodigde producten voor de uit te voeren projecten gereed staan voor je collega’s van de installatieploeg en helpt een handje bij het inladen. Ook het verwerken van inkomende goederen en het onderhouden en geordend houden van het magazijn valt onder je takenpakket.

Wie zoeken wij?

Limid zoekt een nieuwe collega die verantwoordelijk wil zijn voor de fysieke en administratieve goederenstroom binnen het magazijn.

Wat zijn je werkzaamheden?

Ons aanbod

We bieden je een veelzijdige en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Afhankelijk van je ervaring en kennis bieden we je begeleiding om zelfstandig je rol te nemen.

Over Limid

Limid BV (www.limid.nl) is adviseur en leverancier van audiovisuele presentatie en communicatie oplossingen en voorziet het onderwijs, bedrijfsleven en overheid van (interactieve) audiovisuele & ICT oplossingen. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in het inrichten van o.a. les- en trainingslokalen, boardrooms, vergaderkamers en auditoria

Wij werken hard, zijn collegiaal en maken ook graag tijd voor een lolletje. Wij zijn een informele en platte organisatie waar collegialiteit, ondernemerschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Enthousiast? Dan komen we graag met jou in gesprek!

Heb je nog vragen over ons of over de functie, mail of bel gerust via 038-4209090