Adviseur en leverancier van presentatieoplossingen.

Adviseur en leverancier van presentatieoplossingen.

Vacature: audiovisueel service & support technicus buitendienst

Wie zoeken wij?

Limid zoekt een nieuwe collega die zorgt voor de beste service en support ervaring bij onze klanten in de Benelux. Je bent veel onderweg, hebt veel klantcontact en je begrijpt wat service inhoudt. Je handelt zelfstandig serviceverzoeken af en je bied on-site service & support bij onze klanten.

In deze klantgerichte functie ben je als audiovisueel service en support technicus verantwoordelijk voor het oplossen van storingen & service meldingen. Je fungeert tevens als aanspreekpunt voor de klant voor technische en support vragen via telefoon, whatsapp, videocalls en e-mail en werk je samen met onze support binnendienst en planning.

Functie-eisen

Ons aanbod

Limid is een organisatie die groeit en waar wij (al zeggen wij het zelf…) enthousiast zijn over onze dienstverlening. We bieden je een veelzijdige en uitdagende baan met verantwoordelijkheid. Afhankelijk van je ervaring en kennis bieden we je begeleiding en coaching om zelfstandig je rol te nemen. Je staat midden in het team door samen te werken en met plezier je functie uit te oefenen.

Over Limid

Limid BV is adviseur en leverancier van audiovisuele presentatie en communicatie oplossingen en voorziet het onderwijs, bedrijfsleven en overheid van (interactieve) audiovisuele & ICT oplossingen. Wij zijn al ruim 20 jaar actief in het inrichten van o.a. les- en trainingslokalen, boardrooms, vergaderkamers en auditoria.

Onze focus ligt op interactieve touchscreens en we zijn daarmee één van de grootste resellers in Nederland. Met o.a. de website www.smartboard.nl presenteren wij slimme technologie die aansluit bij de hedendaagse vraag naar oplossingen voor o.a. hybride samenwerk omgevingen, videocommunicatie en interactief lesgeven.

Enthousiast? Dan komen we graag met jou in gesprek!

Stuur je brief en C.V. naar: liezen@limid.nl

Heb je nog vragen over ons of over de functie, mail of bel gerust met Marcel Liezen via 038-4209090